Zoeken naar ben veel

Uw zoekactie voor ben veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek lekkere sex
Hé ik ben 47/1.80/82/16*4/bttm/Gent. Ik zuig graag en slik en laat me soms neuken. Kan buiten of car of soms ontv.ik.  
Pijper 50 jaar Antwerpen - Herentals
Pijper on the road voor snelle blowjob
Ik ben een sportieve man in hetero relatie met een bischierig kantje. Ik vertrek straks (tussen 15 en 16u) vanuit Gent via Breda naar Utrecht en ik zoek onderweg een mooie grote lul waar ik eens mag mee spelen en die ik mag pijpen. Jij blijft passief en ik pijp jou (verwacht zeker niks meer). Ik rij wel geen kilometers om van mijn route, dus ik zoek het in de buurt van de snelweg (een cardate kan ook). Graag reageren met je stats, waar en wanneer ik jou kan treffen (hou rekening met het tijdsschema van mijn traject) en eventueel een foto van jouw speelkameraad (deze krijgen voorrang).  
Trikke 50 jaar Antwerpen - Herentals
Vast sexmaatje
Hoop via deze weg een vast sexmaatje te vinden.ik ben gebonden dus wel in alle discretie . Sta voor veel open maar geen extreme dingen . Kan ook niet ontvangen.  
genieter 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
maandag pijpdate
is er iemand die morgen maandag kan ontvangen om zich te laten pijpen. ik pijp je tot je bijna klaar komt en dan neem je over. spuitalles in mijn open mondje en stop hem dan terug in mijn mond. ik zuig de laatste druppel er uit. is al een tijdje geleden en verlang er naar. ikzelf ben een zeer verzorgde sportieve man van 58 jaar. ik kan niet ontvangen.  

maandag pijpdate
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
date
Ik zoek een top (of versa) die me deze namiddag kan ontvangen voor een leuke date. Ik ben een mannelijke behaarde kerel (licht mollig) en kan me makkelijk verplaatsen. Hopelijk tot snel  
Jan 36 jaar Limburg - Sint-Truiden
Wie
Welke oudere man met een lekkere pik wilt zich laten leegzuigen. Ben knappe man van 36. Reageer met leeftijd en eventueel foto van u speelgoed.  
Alexander 28 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zwarte penis gezocht
Hey Mijn geile fantasie is om eens een zwarte lul te mogen verwennen. Ik ben 28 184 74 15. Foto mag zeker, check volgt nog.  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa,ontvang slanke jongen gbbs-30 speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Bot4top 22 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Wie zin om mij te neuken
Bot zoekt top, ben 22j 175cm 65kg en kan verplaatsen. Bij interesse stuur je stats door en een foto  

Wie zin om mij te neuken
Ronny 49 jaar Antwerpen - Herselt
Samen genieten
Hallo waar kan ik terecht om samen te genieten! Porno kijken elkaar handje en mondje helpen! Ook jouw rimmen indien gespoeld!ben 49/176/95/13! Of geef zelf scenario ,dit zo omstreeks 13u30 a 14u  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10